English
Suomi

Vastuullisuus on osa Algol-konsernin strategiaa ja jokapäiväistä työtä

Tutustu Algolin vastuullisuustavoitteisiin vuodelle 2022.

 

Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu

Perheyrityksenä vaalimme yrittäjähenkisyyttä, mutkatonta yhteistyötä ja kykyä reagoida nopeasti. Henkilöstön merkitys yrityksen toiminnalle on erityisen merkittävä. Henkilöstömme tärkein tehtävä on luoda asiakkaisiimme ja liiketoimintakumppaneihimme pitkäaikaiset, molemminpuoliseen luottamukseen perustuvat suhteet.

Lue lisää

Taloudellinen vastuu

Toimimalla kannattavasti luomme pohjan jatkuvuudelle, taloudelliselle itsenäisyydelle ja koko henkilöstön hyvinvoinnille. Riskienhallinta on tärkeä osaa taloudellista vastuullisuutta ja olennainen osa johtamistamme. Kartoitamme jatkuvasti riskejä ja uhkia kaikessa toiminnassamme saavuttaaksemme tavoitteemme ja varmistaaksemme toimintamme jatkuvuuden.

Lue lisää
Taloudellinen vastuu
Ymparistovastuu

Ympäristövastuu

Minimoimme toimintojemme ympäristövaikutukset ja käytämme luonnonvaroja tehokkaasti. Kehitämme käytäntöjämme ja ohjeistustamme jatkuvasti. Varmistamme, että kaikki työntekijämme tuntevat ohjeistukset ja niiden vaikutukset omaan työhönsä.

Lue lisää

Liiketoimintaperiaatteet

Algol pyrkii luomaan asiakkaisiin, liiketoimintakumppaneihin ja toimittajiin pitkäaikaiset, molemminpuoliseen luottamukseen perustuvat suhteet. Huolehdimme siitä, että kumppanimme tuntevat liiketoimintaperiaatteemme. Edellytämme kumppaneittemme harjoittavan liiketoimintaansa tavalla, joka on yhdenmukainen periaatteidemme kanssa. 

Lue lisää
Algol liiketoiminnan periaatteet
Vastuullisuusteot

Tutustu vastuullisuustekoihimme

Kerromme vastuullisuustyöstämme lyhyillä tarinoilla, jotka olemme nimenneet vastuullisuusteoiksi. Kerromme niillä konkreettisia tekoja ja havainnollisia esimerkkejä siitä, miten vastuullisuus konsernissamme näkyy.

Lue lisää

Mittarit

Vastuullisuusmittareilla raportoimme vastuullisuustyöstämme.

Lue lisää
Vastuullisuusmittarit