English
Suomi

Maailmanlaajuinen kumppaniverkosto

Algol on suomalainen perheyritys ja monialakonserni, jolla on kokemusta kansainvälisestä kaupasta vuodesta 1894 alkaen. Konserniimme kuuluvat Algol Chemicals Oy, Algol Diagnostics Oy, Algol Technics Oy, Algol Trehab Oy, Histolab Products AB ja Suomen Unipol Oy. 

Konsernin tytäryhtiöt maahantuovat ja myyvät tuotteita teollisuudelle ja terveydenhuoltosektorille. Lisäksi yhtiöt tarjoavat toimialoihinsa liittyviä palveluja, muun muassa suunnittelua, räätälöityjä toimitusratkaisuja sekä asennus-, huolto- ja koulutuspalveluja. Algol Chemicalsilla on lisäksi omaa tuotevalmistusta.

Toimipisteitä on kymmenessä eri maassa, ja yhteistyökumppaniverkosto on maailmanlaajuinen. 

Menestystä rakennetaan yhteistyöllä

Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Meillä työskennellään kehittyvässä, kansainvälisessä ja innostavassa ilmapiirissä, jossa rakennetaan menestystä yhteistyökumppaneille. Vaalimme Algolissa yrittäjähenkisyyttä ja mutkatonta yhteistyötä. Pyrimme luomaan asiakkaisiin, toimittajiin ja liiketoimintakumppaneihin pitkäaikaiset, molemminpuoliseen luottamukseen perustuvat suhteet.

Konsernin yhteiset arvot, toimintaperiaatteet (Code of Business Conduct) sekä johtamisjärjestelmäsertifikaatit luovat perustan vastuulliselle liiketoiminnallemme. Edellytämme liikekumppaneittemme harjoittavan liiketoimintaansa tavalla, joka on yhdenmukainen liiketoimintaperiaatteidemme kanssa. 

Algol työllistää yhteensä lähes 500 ammattilaista esimerkiksi myynnin, tuote- ja palveluratkaisujen, projektiliiketoiminnan, markkinoinnin sekä teknisen huollon ja ylläpitotoiminnan tehtävissä. Tutustu työntekijöihimme ja avoimiin työpaikkoihimme urasivustollamme

 

Algol - Your supplier of value


Tutustu meihin