English
Suomi

Algol Chemicals Oy DSM:n vuoden jakelijaksi

Artikkeli

Hollantilainen hartsien ja funktionaalisten materiaalien valmistaja DSM on valinnut Algol Chemicalsin vuoden jakelijakseen jo toistamiseen kumppanuuden aikana. Ensimmäinen kerta oli vuonna 2013. Arviointikriteerit ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta myynnin määrä on aina ollut tärkein menestysindikaattori. Muita kriteerejä ovat mm. innovaatio, myynninedistäminen, raportointi ja ostokäyttäytyminen.

”Vuosi 2019 oli meille erittäin hyvä. Saimme toteutettua DSM:n kanssa monta projektia, joihin asiakkaamme olivat erittäin tyytyväisiä”, kommentoi Algol Chemicalsin Coatings & Polymers -liiketoimintayksikön johtaja Jonas Fogelberg.

"Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on valittu ”DSM Coating Resins of the Year 2019” -jakelijaksi", hän jatkaa.

"DSM-pinnoitehartsit ovat tärkeä osa portfoliotamme Skandinaviassa. Uskomme yhteistyömme olevan jatkossakin molemminpuolin palkitsevaa", Fogelberg tiivistää.

”Algol Chemicalsin vahvuutena ovat henkilöstö ja laaja tuotevalikoima. He ovat luotettava kumppani ja loppuasiakkaiden näkökulmasta kiinnostava jakelija Skandinaviassa”, toteaa Erwin van Laere, DSM Coating Resins EMEA-alueen jakelupäällikkö.

"Kahdeksan yhteistyövuotemme aikana näkemäni kehitys on ollut erittäin positiivinen. Heidän portfolionsa on kasvanut ja myyntitapansa nykyaikaistunut", van Laere lisää.

"Näen mahdollisuuksia yhteistyömme laajenemiseen tulevaisuudessa. Näihin mahdollisuuksiin vaikuttaa kuitenkin Covestron DSM:n hartsi – ja funtionaalisten materiaalien liiketoiminnan yrityskaupan seuraukset, joista emme vielä osaa sanoa mitään.”

DSM Resins & Functional Materials toimittaa innovatiivisia pinnoitehartseja pitäen sisällään vesipohjaiset hartsit, jauhehartsit ja 100% UV-kovettuvat hartsit. Näiden lisäksi portfolioon kuuluvat korkean suorituskyvyn UV-kovettuvat optiset kuitumateriaalit maailmaa yhdistäviä nopeita kuituverkkoja varten. www.dsm.com

Tagit:  Algol Chemicals