English
Suomi

Histo-Center AB osaksi Histolab Products AB:ta ja Algol-konsernia

Tiedote 15.3.2017

Histolab Products AB on tehnyt sopimuksen Histo-Center AB:n ostosta. Kyseessä on strateginen askel kasvun ja vahvan markkinaosuuden saavuttamiseksi.

Histo-Center on vuoden 2017 alusta alkaen osa Histolab-konsernia. Yrityksen korkealaatuisia palveluita kehitetään jatkossa osana Histolabin palveluvalikoimaa ja nykyiset työtehtävät säilyvät yhtiössä. Yhtiön aikaisempi omistaja, Kristina Räftegård, työskentelee yhtiössä ennen siirtymistään eläkkeelle myöhemmin tämän vuoden aikana.

"Tämä on luonnollinen, pitkäntähtäimen strateginen askel, joka mahdollistaa palveluidemme laajentumisen tulevaisuudessakin. Tällä tavoin varmistamme yritystoiminnan jatkon ja luomme pohjaa kasvulle", Kristina Räftegård kertoo.

"Histo-Centerin osto tukee strategiaamme kasvavana pohjoismaisena palveluntuottajana. Asiakkaille ja päämiehille yrityskauppa ei tuo palveluun muutoksia. Tavoitteenamme on kasvattaa palveluvalikoimaamme asiakkaidemme tarpeiden kehittyessä", Histolab Productsin toimitusjohtaja Olof Jenefeldt toteaa.

Histolab Products AB myy histologiaan ja immunohistokemiaan keskittyneille laboratorioille soludiagnostiikan laitteita, kemikaaleja ja tarvikkeita. Yhtiön pääkonttori on Göteborgissa ja toimintaa on Ruotsin lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Yhtiö on osa Algol-konsernia, joka toimittaa tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle Pohjoismaissa, Baltiassa, Itä-Euroopassa ja Intiassa.