English
Suomi

Karin Wingstrand on nimitetty Histolab Products AB:n hallitukseen

Tiedote 15.5.2019

Karin Wingstrand on nimitetty Algolin omistaman Histolab Products AB:n hallituksen jäseneksi 9.5.2019. Wingstrand on valmistunut farmaseutiksi Uppsalan yliopistosta vuonna 1982. Aiemmin hän on työskennellyt monissa johtotehtävissa useissa tuotekehitysyksiköissä AstraZenecassa.

Tällä hetkellä Karin Wingstrand toimii hallitusjäsenenä ja neuvonantajana useissa yksityisissä ja pörssiyrityksissä sekä terveydenhuolto- ja lääkealan yhtiöissä.

"Minulla on erittäin positiivinen mielikuva Histolabista yrityksenä. Odotan mielenkiinnolla sitä, että pääsen osallistumaan yhtiön edelleenkehittämiseen", Wingstrand kommentoi nimitystään.

"Karinin kokemus toimialalta sekä hänen johtamisnäkemyksensä ovat erinomainen lisä Histolabin hallitukseen. Olen erittäin tyytyväinen voidessani toivottaa hänet tervetulleeksi yhtiöön”, sanoo Alexander Bargum, Algol Oy:n toimitusjohtaja ja Histolabin hallituksen puheenjohtaja.

Histolabin hallituksen muita jäseniä ovat toimitusjohtaja Olof Jenefeldt sekä Jan Salomonsson, joka on toiminut hallituksessa yhtiöstä riippumattomana johtajana vuodesta 2000.

Lisätietoja

Alexander Bargum, toimitusjohtaja, Algol Oy, puh. 040 732 3232.

Histolab Products lyhyesti

Histolab Products tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut soludiagnostiikan tutkimus- ja kliinisiin laboratorioihin Skandinaviassa ja Euroopassa. Yhtiö toimittaa laajan valikoiman laitteita, kulutustarvikkeita, kemikaaleja, vasta-aineita, reagensseja ja säilytysratkaisuja ensisijaisesti patologian ja immunohistologian laboratorioihin Pohjoismaissa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 178 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. www.algol.fi.