English
Suomi

Karin Dahllöf nimitetty Histolab Products AB:n hallituksen jäseneksi

Tiedote 28.9.2021

Karin Dahllöf on nimitetty Histolab Products AB:n hallituksen jäseneksi 1.10.2021 alkaen. Dahllöfilla on vahva, monipuolinen ja kansainvälinen kokemus useista kaupallisista sekä johtavista tehtävistä diagnostiikka- ja terveydenhuoltoalalta. Vuodesta 2018 lähtien hän on toiminut Monivent AB:n toimitusjohtajana. Dahllöf on lisäksi HemCheck Sweden AB:n ja Boule Diagnostics AB:n hallituksen jäsen.

”Toivotan Karin Dahllöfin tervetulleeksi hallitukseen. Hän tuo arvokkaan lisän Histolabin strategiseen johtamiseen ja kehittämiseen", sanoo Alexander Bargum, Histolab Products AB:n hallituksen puheenjohtaja ja emoyhtiö Algolin konsernijohtaja.

“Odotan todella innolla Histolabin hallituksen jäsenyyttä. Uskon, että pitkäaikainen kokemukseni ja tietoni terveydenhuoltoalalta hyödyttävät yritystä", Karin Dahllöf sanoo.

Lisätietoja

Alexander Bargum, konsernijohtaja, Algol, hallituksen puheenjohtaja, Histolab Products AB, p. 040 732 3232.

Algol lyhyesti

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti yli 127 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2020 liikevaihto oli 151 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa.

Histolab Products lyhyesti

Histolab Products AB on Pohjoismaiden johtavia soludiagnostiikan tutkimuslaboratorioiden ja kliinisten laboratorioiden ratkaisutoimittajia. Yhtiö toimittaa laitteita ja kemikaaleja ensisijaisesti patologian ja immunohistologian laboratorioihin. www.histolab.se