English
Suomi

Kalle Kettunen on nimitetty Algol Chemicalsin toimitusjohtajaksi

Tiedote 4.8.2020

DI, MBA Kalle Kettunen (55) on nimitetty Algol-konsernin suurimman tytäryhtiön Algol Chemicals Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 15.8.2020. Algol Chemicals Kalle Kettunen

Kalle Kettunen on vuosina 2009–2019 toiminut kemikaalien ja muoviraaka-aineiden jakelijayhtiön Telko Oy:n toimitusjohtajana. Telko kuuluu suomalaiseen pörssilistattuun Aspo-konserniin, ja sillä on toimintaa 17 maassa.  Algol Chemicalsiin hän siirtyy erikoiskemikaaleja valmistavan Finex Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Kettunen on aiemmin työskennellyt kemikaali- ja paperiteollisuuden johtotehtävissä Suomessa, Ruotsissa ja Kiinassa.  

"Kalle Kettusella on monipuolinen tausta sekä raaka-aineiden jakelusta että muilta toimialoilta, ja hänen näyttönsä myynnin ja tuloksen kasvattamisesta ovat erinomaiset. Olen erittäin iloinen saadessani toivottaa hänet tervetulleeksi Algolille, sanoo Algol Chemicals Oy:n hallituksen puheenjohtaja", Algolin konsernijohtaja Alexander Bargum.

"Aloitan suurella mielenkiinnolla arvostamani perheyhtiö Algol Chemicalsin toimitusjohtajana. Uskon, että pitkä kokemukseni toimialasta on hyödyllinen päästessäni kehittämään Algolin asiantuntevan tiimin kanssa yhtiön liiketoimintaa edelleen", kommentoi Kalle Kettunen uutta tehtäväänsä.  

Joulukuusta 2019 Algol Chemicalsin väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut Fredrik Hansson siirtyy takaisin vanhaan tehtäväänsä yhtiön johtoryhmässä. 

"Esitän lämpimän kiitokseni Fredrik Hanssonille hienosta työstä yhdeksän kuukautta kestäneessä ylimenovaiheessa. Hänen ansiostaan toimitusjohtajavaihdos on sujunut hallitusti ja turvallisesti", Alexander Bargum toteaa.

Lisätietoja

Alexander Bargum, toimitusjohtaja, Algol Oy, p. 040 732 3232.

Kalle Kettunen, toimitusjohtaja, Algol Chemicals Oy (15.8.2020 lukien), p. 040 5585 478.

Algol Chemicals lyhyesti

Algol Chemicals Oy yhdistää teollisuuden raaka-aineiden valmistajat ja asiakkaat, tarjoten samalla räätälöityjä toimitusratkaisuja, palveluita ja asiantuntemusta. Maailmanlaajuisten kumppanien Reach-rekisteröidyt tuotteet toimitetaan asiakkaille paikallisista varastoista. Yhtiö tarjoaa palveluja yli 3 000 teollisuusyritykselle Suomessa, Skandinaviassa, Baltiassa, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Intiassa. Lisäksi yhtiöllä on yhteisyritys Omya Algol Rus, joka toimii Venäjällä ja Kazakstanissa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. www.algolchemicals.fi.

Algol lyhyesti

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti yli 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä.

Algol-konsernin vuoden 2019 liikevaihto oli 165 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi