English
Suomi

Joakim Eureniuksesta Histolab Productsin uusi toimitusjohtaja

Uutinen 2.2.2024

Joakim Eurenius

Joakim Eurenius on nimitetty Histolab Products AB:n toimitusjohtajaksi 1.3.2024 alkaen. Hän siirtyy Histolabiin Mediq Swedenin myyntijohtajan työtehtävästä. Hän on aiemmin toiminut mm. toimitusjohtajana Hartmann Scandinavia:ssa ja maajohtajana Smith&Nephew-konsernissa. Joakimilla on erikoissairaanhoitajan koulutus ja MBA-tutkinto Göteborgin yliopistosta.

Nykyinen toimitusjohtaja Olof Jenefeldt jättää tehtävänsä helmikuun lopussa toimien kuitenkin hallituksen neuvonantajana elokuuhun 2024 asti. Olof on toiminut isänsä perustaman yrityksen toimitusjohtajana ja omistajana 2000-luvun alusta lähtien. Hän myös jatkoi toimitusjohtajana, kun Algol-konserni osti yrityksen vuonna 2012. Toimitusjohtajan vaihto tehdään hyvässä hengessä ja yhteisymmärryksessä.

- Kiitän Olofia hänen lojaalista, asiantuntevasta ja sitoutuneesta johtajuudestaan. Histolab on Olofin aikana vahvistanut asemaansa soludiagnostiikan ja kudosanalyysin tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden monipuolisena ja luotettavana asiantuntijana. Toivotan menestystä hänen työuransa tuleviin haasteisiin, sanoo Alexander Bargum, Histolab Products AB:n hallituksen puheenjohtaja ja Algol-konsernin toimitusjohtaja.

- Samalla toivotan Joakim Eureniuksen lämpimästi tervetulleeksi Histolabiin. Hänen taustansa ja kokemuksensa terveydenhuollon tuotteiden myynnistä ja jakelusta ovat vakuuttavia. Uskon vahvasti, että hänen innostuksensa ja tulevaisuuteen katsova ajattelutapansa edistävät tavoitteitamme.

- Rekrytointiprosessin aikana olen saanut myönteisen käsityksen Histolabista. Odotan innolla yhteistyötä uuden tiimin kanssa. Jatkamme yhdessä edellisten vuosien menestyksen rakentamista samalla kun ohjaamme yritystä kohti kiinnostavaa ja elinvoimaista markkinaa, sanoo Joakim Eurenius.

 

Algol lyhyesti

Algol on perheyritys ja monialakonserni, jolla on yli 130 vuoden kokemus kansainvälisestä kaupasta. Tytäryhtiömme maahantuovat, myyvät ja valmistavat tuotteita teollisuudelle ja terveydenhuoltosektorille. Lisäksi yhtiöt tarjoavat laadukkaita palveluita, kuten suunnittelua, räätälöityjä toimitusratkaisuja sekä asennus-, huolto- ja kunnossapitopalveluja. Rakennamme kumppaneillemme menestystä ja vastuullista tulevaisuutta. Algol työllistää lähes 500 ammattitaitoista työntekijää kymmenessä eri maassa. 

Histolab Products lyhyesti

Histolab Products AB on Pohjoismaiden johtavia soludiagnostiikan tutkimuslaboratorioiden ja kliinisten laboratorioiden ratkaisutoimittajia. Yhtiö toimittaa laitteita ja kemikaaleja ensisijaisesti patologian ja immunohistologian laboratorioihin. www.histolab.se