English
Suomi

Harry Broman jättää tehtävänsä Algol Technicsissä

Uutinen 19.5.2020

Algol Technicsin huollon ja kunnossapidon liiketoimintajohtaja Harry Broman jättää tehtävänsä yhtiössä 19.5.2020 lukien. Asiasta on sovittu yhteisymmärryksessä Bromanin ja Algol Technicsin välillä.

”Haluan kiittää Harryä hänen työstään Algol Technicsissä, jossa hän on toiminut kunnossapidon ja huollon liiketoimintajohtajana vuodesta 2016. Tänä aikana liiketoimintayksikön liikevaihto ja liiketoiminnan tulos ovat parantuneet merkittävästi, Algol Technicsin toimitusjohtaja Sauli Mäntylä sanoo.  

Liiketoimintajohtajan positio poistuu Bromanin lähdön ja uudistuvan organisaatiorakenteen myötä.

Lisätietoja

Sauli Mäntylä, toimitusjohtaja, Algol Technics Oy, puh. 050 4695 145.

Algol Technics lyhyesti 

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yhtiö on vahvasti mukana sisälogistiikan, automatisaation ja robotiikan kehityksessä sekä edustaa useita kiskokalustoalan kansainvälisiä toimijoita Suomessa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltehnics.fi

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti jo yli 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2019 liikevaihto oli 165 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa.