English
Suomi

Algol vahvistaa vastuullisuustyötään liittymällä FIBSiin

Tiedote 24.9.2019

Algol on liittynyt vastuullisuusverkosto FIBS ry:n jäseneksi. FIBSin verkostossa on mukana jo yli 300 vastuullisuuteen vahvasti panostavaa yritystä ja organisaatiota. Algol liittyi jäseneksi kehittääkseen vastuullisuustyötään ja verkostoituakseen muiden jäsenten kanssa.

”Algolin lyhyen ja pitkän tähtäimen vastuullisuusohjelma on jälleen pohdinnan kohteena ja FIBSin jäsenyydestä saamme paitsi työllemme tukea myös organisaatiollemme mahdollisuuden oppia vastuullisuustyöstä lisää”, kertoo Eija Holmström, Algolin HR-, viestintä- ja yritysvastuujohtaja.

Algol on panostanut vastuullisuuteen jo useiden vuosien ajan. Sosiaalisen vastuun saralla yhtiö on osallistunut muun muassa Elinkeinoelämän keskusliiton Työ ei syrji -kampanjaan ja Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, jossa Algol ylsi ensimmäisenä mukanaolovuotenaan kolmannelle sijalle.

”Vastuullisuuden tulee olla tulevaisuudessa entistä vahvemmin osana liiketoimintojen strategioita ja käytännön toimintaa. Sosiaalisten asioiden lisäksi ekologiset ja taloudelliset näkökulmat tulee ottaa painopistealueiksi. Oman toiminnan lisäksi myös tavarantoimittajien ja alihankkijoiden toiminnan pitää olla mukana liiketoimintojen vastuullisuusohjelmissa”, Holmström sanoo.

Vastuullisuuskriteerit alkavat olla mukana hankintapäätöksissä yhä useammin myös kansainvälisessä tukkukaupassa.

”Meillä tulisi olla entistä tarkemmat tiedot läpi koko toimitusketjun, kun asiakkaamme tietoja yhä useammin meiltä kysyvät”, Eija Holmström toteaa.

Lisätietoja

Eija Holmström, Director, HR & Communications & Responsibility, Algol Oy, puh. 040 828 5496.

Algol lyhyesti

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta.

Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 178 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. www.algol.fi.