English
Suomi

Algol Technicsille tunnustus Boliden Supplier Summit 2022 -tapahtumassa

Tiedote 19.10.2022

Algol Technics on palkittu Boliden Supplier Summit 2022 -tapahtumassa, joka pidettiin 18.10.2022 Tukholmassa. Tunnustus myönnettiin Automation-kategoriassa. 

Tilaisuudessa palkinnon esitteli Boliden Kokkolan hankintajohtaja Mathias Ukskoski seuraavasti:

“Palkittu toimittaja on luotettava, asiakaslähtöinen ja ennen kaikkea innovatiivinen toiminta-alueellaan. Yritys on osoittanut pystyvänsä toteuttamaan monimutkaisia projekteja luotettavasti myös silloin, kun ulkoiset olosuhteet ovat haastavat. Ammattitaitoinen henkilökunta, kyky sopeutua asiakkaiden tarpeisiin ja innovatiivinen ajattelutapa erottavat yrityksen kilpailijoistaan.

Algol Technics on tarjonnut Bolidenille räätälöidyn ratkaisun, jossa yhdistyvät uudet lähestymistavat robotiikkaan ja konenäköön. Tämä ratkaisu on muuttanut aiemman, suurelta osin manuaalisen työn automatisoiduksi toiminnaksi, joka parantaa merkittävästi työturvallisuutta, tuotteiden laatua ja kokonaistehokkuutta”.

Mathias Ukskoski mainitsee myös erityisen lisäperustelun valinnalle:

“Asiakaslähtöisyyden, osaavan ja joustavan henkilökunnan sekä innovatiivisten ratkaisujen lisäksi haluan mainita erityisesti anodikunnostuslaitteiston toimituksen. Toimitusajankohta laitteistolle ei olisi voinut olla haastavampi ulkoisten tekijöiden johdosta. Vaan niin sekin onnistuttiin hyvällä yhteistyöllä taklaamaan, Ukskoski kiittelee.

Algol Technicsin ja Boliden Kokkolan yhteistyö on jatkunut jo vuosien ajan. Niinpä nyt saatu tunnustus on tärkeä Algol Technicsille. Yhtiön toimitusjohtajan Sauli Mäntylän mukaan toimittaja ei kuitenkaan pysty yksin läpiviemään onnistunutta projektia.

”Menestyksekkään projektin resepti on lopulta hyvin yksinkertainen: tarvitaan asiakkaan tarpeiden selkeää ymmärtämistä, toimittajan ammattimaista osaamista sekä asiakkaan sitoutumista yhteisen projektin läpi viemiseksi. Yhteistyössä Bolidenin kanssa nämä kaikki elementit hienosti kohtaavat”, Mäntylä sanoo.

Lisätietoja

Sauli Mäntylä, toimitusjohtaja, Algol Technics Oy, p. 050 469 5145.

Boliden Kokkola lyhyesti 

Ruotsalaiseen Boliden-konserniin kuuluva Boliden Kokkola Oy on 315 000 tonnin vuotuisella tuotantokapasiteetillaan Euroopan toiseksi suurin sinkkitehdas. Tehdas työllistää noin 560 henkilöä. Yhtiön valikoimassa on noin 40 erilaista sinkkituotetta, ja se on ensimmäisenä metallintuottajana maailmassa tuonut markkinoille matalan ilmastovaikutuksen sinkkituotteet. www.boliden.com.  

Bolidenin Supplier Summitissa nostetaan esiin Bolidenin yhteistyökumppaneita, jotka ovat suoriutuneet poikkeuksellisen hyvin jollain tietyllä osa-alueella. Tunnustukset jaetaan kahden vuoden välein. 

Algol Technics lyhyesti

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yhtiö on vahvasti mukana sisälogistiikan, automatisaation ja robotiikan kehityksessä. Algol Technicsillä on useita kansainvälisiä tuote-edustuksia Suomessa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. www.algoltechnics.fi