English
Suomi

Alexandra Hakkarainen on nimitetty hankintajohtajaksi Algol Chemicalsiin

Tiedote 22.7.2021

Alexandra Hakkarainen on nimitetty Algol Chemicals Oy:n hankintajohtajaksi 23.8.2021 alkaen. Hakkarainen raportoi tehtävässään Algol Chemicalsin toimitusjohtaja Kalle Kettuselle.

Alexandra Hakkarainen siirtyy Algol Chemicalsille kemikaalien jakeluyhtiö Telkosta, josta hänellä on laaja, yli 20 vuoden kokemus kemikaalien ja raaka-aineiden hankinnasta ja ostosta. Hakkaraisella on lisäksi laaja kokemus myynnistä vastattuaan useista eri yhtiöistä Key Account Managerin roolissa. 

Lisätietoja

Kalle Kettunen, toimitusjohtaja, Algol Chemicals Oy, p. 040 5585 478.

Algol Chemicals lyhyesti

Algol Chemicals Oy yhdistää teollisuuden raaka-aineiden valmistajat ja asiakkaat, tarjoten samalla räätälöityjä toimitusratkaisuja, palveluita ja asiantuntemusta. Maailmanlaajuisten kumppanien Reach-rekisteröidyt tuotteet toimitetaan asiakkaille paikallisista varastoista. Yhtiö tarjoaa palveluja yli 3 000 teollisuusyritykselle Suomessa, Skandinaviassa, Baltiassa, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Intiassa. Lisäksi yhtiöllä on yhteisyritys Omya Algol Rus, joka toimii Venäjällä ja Kazakstanissa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin.